פונט מסוים בפיירפוקס

דיונים כלליים על הדפדפן Mozilla Firefox.
אם משהו לא עובד או אם אתם לא יודעים איך עושים משהו, שאלו כאן. וכמובן, אם יש לכם תשובות, אל תהססו לענות.
סמל אישי של המשתמש
Yaniv_h
הודעות: 406
הצטרף: 06 ינואר 2010, 14:15
מיקום: נתניה
יצירת קשר:

פונט מסוים בפיירפוקס

הודעה שלא נקראהעל ידי Yaniv_h » 22 יולי 2017, 08:29

בפיירפוקס 54.0.1. פריט combobox [באינטרווב] אני מגדיר אותו שיהיה בפונט Courier New. לגבי כל הפריטים שבקומבו. מה שקורה שרק הפריט שנבחר הוא בלבד בפונט שבחרתי וכל הDROPDOWN הם לא בפונט הנ"ל.

יצוין שהקוד עבד כראוי בגרסת פיירפוקס 47. ושם כל האייטמים היו בפונט הנבחר. כמו כן זה עובד כראוי בכרום ואכספלורר. רק משום מה משהו השתנה בפיירפוקס 54 מישהו יודע מה הענין?
Yaniv Haliwa

Easy Install

סמל אישי של המשתמש
תומר‏
הודעות: 2043
הצטרף: 31 מאי 2005, 00:29
יצירת קשר:

Re: פונט מסוים בפיירפוקס

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר‏ » 22 יולי 2017, 11:58

אני חושב שיהיה לנו ברור יותר מה ביצעת אם תצרף את הקוד ותסביר כיצד לשחזר את התופעה אצלנו.
– תומר.


מוזילה ישראל בפייסבוק: https://facebook.com/MozillaIsrael

סמל אישי של המשתמש
Yaniv_h
הודעות: 406
הצטרף: 06 ינואר 2010, 14:15
מיקום: נתניה
יצירת קשר:

Re: פונט מסוים בפיירפוקס

הודעה שלא נקראהעל ידי Yaniv_h » 22 יולי 2017, 12:15

כך נראה הקוד של הקומבובוקס שנוצר. מדובר ב- INTRAWEB

קוד: בחר הכל

object IWComboBox1: TIWComboBox
    Left = 328
    Top = 27
    Width = 217
    Height = 21
    Font.Color = clNone
    Font.FontName = 'Courier New'
    Font.Size = 10
    Font.Style = []
    TabOrder = 5
    ItemIndex = -1
    Items.Strings = (
      'iii iii'
      'WWW WWW'
      '. . . .')
    FriendlyName = 'IWComboBox1'
    NoSelectionText = '-- No Selection --'

אלא אם יש לך אפשרות להריץ את ה IDE של RAD. נוכל לשחזר איתך את התופעה. [זה יושב על שרת מקומי במחשב שלי שמייצר האינטראווב].
Yaniv Haliwa

Easy Install

סמל אישי של המשתמש
תומר‏
הודעות: 2043
הצטרף: 31 מאי 2005, 00:29
יצירת קשר:

Re: פונט מסוים בפיירפוקס

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר‏ » 22 יולי 2017, 13:35

אתה לא באמת מצפה שאני אתאמץ עד כדי כך, נכון? ;-)

התכוונתי לקוד css ו-html שהכלי שלך מייצר. אתה יכול להעלות אותם לאתר דוגמת codepen או jsfiddle כדי שנוכל לשחק עליהם.
– תומר.


מוזילה ישראל בפייסבוק: https://facebook.com/MozillaIsrael

סמל אישי של המשתמש
Yaniv_h
הודעות: 406
הצטרף: 06 ינואר 2010, 14:15
מיקום: נתניה
יצירת קשר:

Re: פונט מסוים בפיירפוקס

הודעה שלא נקראהעל ידי Yaniv_h » 22 יולי 2017, 13:44

אינטראווב לא מייצר html. זה עובד קצת שונה.

על כל פנים ניסיתי כעת בגרסת פיירפוקס בטא 55 ונראה שהכל שם תקין אז אם גרסה 54 לבד הבעיה אני יכול לחיות עם זה. תודה על כל פנים!
Yaniv Haliwa

Easy Install

סמל אישי של המשתמש
תומר‏
הודעות: 2043
הצטרף: 31 מאי 2005, 00:29
יצירת קשר:

Re: פונט מסוים בפיירפוקס

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר‏ » 22 יולי 2017, 19:05

Yaniv_h כתב:אינטראווב לא מייצר html. זה עובד קצת שונה
[כמעט] כל דבר שמוצג בדפדפן צריך לעבור בסופו של דבר המרה ל־HTML. כתבתי כמעט כי הדפדפן כולל כיום רכיב מובנה להצגת קבצי PDF ואפשר לבנות מערכת שלמה בתוך קנבס, אבל אני לא חושב שזה המצב שאתה מתאר.
– תומר.


מוזילה ישראל בפייסבוק: https://facebook.com/MozillaIsrael


חזור אל “Mozilla Firefox”



מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים