favicon במוזילה

יש לך שאלה על של חבילת Mozilla/Seamonkey? אולי יש לך תשובה לשאלות של אחרים?
Dror

favicon במוזילה

הודעה שלא נקראהעל ידי Dror » 12 אפריל 2004, 22:02

איך אפשר להציג את האייקונים במועדפים (ובכלל, באתרים שאני גולש בהם והם לא במועדפים שלי)?
מצאתי את זה:
http://www.versiontracker.com/dyn/morei ... &vid=42267
אבל אין לי מושג איפה לרשום את זה בכלל :?

תומר
הודעות: 9906
הצטרף: 14 יוני 2002, 01:50
מיקום: חיפה
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר » 12 אפריל 2004, 22:26

favicon.ico זה לא הפתרון הסטנדרטי. הפתרון הסטנדרטי הוא להשתמש בהוראת link בודדת, שנותנת הרבה יותר גמישות מאשר ה-favicon מאפשר. החדשות הטובות הן שגם אינטרנט אקס~1 יודע לתמוך באותה ההוראה.

קוד: בחר הכל

<LINK REL="icon" HREF="http://www.mozilla.org.il/images/mozilla-16.png" TYPE="image/png">
מוזילה ישראל בטוויטר: https://twitter.com/MozillaIsrael

אורח

הודעה שלא נקראהעל ידי אורח » 12 אפריל 2004, 23:01

אוקיי, למדתי משהו. אבל אני רוצה לראות אייקונים של אתרים אחרים (google.com, ynet.co.il...). מה עושים?

צחי
הודעות: 1779
הצטרף: 31 דצמבר 2002, 00:27
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי צחי » 12 אפריל 2004, 23:25

אולי אפשר לעשות איזה תרגיל עם userChrome.css (תומר?), אבל בעיקרון צריך לבקש מהאתרים להוסיף את השורה שתומר הזכיר למעלה (בהתאמה המתבקשת כמובן) לראש הדפים שלהם.

Dror

הודעה שלא נקראהעל ידי Dror » 12 אפריל 2004, 23:41

מהלינק שהבאתי בהודעה הראשונה:

קוד: בחר הכל

user_pref("browser.chrome.favicons",true);

אבל איפה רושמים את זה (אף פעם לא יצא לי להתעסק עם הקבצים של מוזילה...)?

שאלה אחרת: באחת הגירסאות הקודמות של מוזילה היה אפשר לקבע את הסרגלים, ובגרסאות האחרונות זה נעלם. איך מקבעים את זה?

תומר
הודעות: 9906
הצטרף: 14 יוני 2002, 01:50
מיקום: חיפה
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר » 12 אפריל 2004, 23:51

כנס ל-about:config, ושם שנה את ההגדרה של המאפיין browser.chrome.favicons ל-true. אין צורך ולא כדאי להתעסק עם הקבצים של הדפדפן ללא צורך.

למה אתה מתכוון באומרך "לקבע את הסרגלים"? למלבן עם החץ שקיים לפני הסרגל?
מוזילה ישראל בטוויטר: https://twitter.com/MozillaIsrael

תומר
הודעות: 9906
הצטרף: 14 יוני 2002, 01:50
מיקום: חיפה
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר » 12 אפריל 2004, 23:53

צחי כתב:אולי אפשר לעשות איזה תרגיל עם userChrome.css
זה בלתי אפשרי לעשות hack כזה, כל עוד אין שום קוד שאפשר לעשות איתו bind לאייקון.
מוזילה ישראל בטוויטר: https://twitter.com/MozillaIsrael

Dror

הודעה שלא נקראהעל ידי Dror » 12 אפריל 2004, 23:54

כן (משום מה חשבתי בהתחלה שזה משנה את המיקום של הסרגלים...)

תומר
הודעות: 9906
הצטרף: 14 יוני 2002, 01:50
מיקום: חיפה
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר » 13 אפריל 2004, 00:00

רק באקספלורר אפשר להזיז איתו את הסרגלים. במוזילה הכפתור מאפשר "לקפל" סרגלים (להבדיל מהעלמתם דרך תפריט View).

שים לב כי במוזילה פיירפוקס המלבן הזה לא קיים, אבל אפשר לשלוט על כל האייקונים שמופיעים בסרגלים דרך מסך ה-Customize.
מוזילה ישראל בטוויטר: https://twitter.com/MozillaIsrael

Dror

הודעה שלא נקראהעל ידי Dror » 13 אפריל 2004, 00:03

תומר כתב:כנס ל-about:config, ושם שנה את ההגדרה של המאפיין browser.chrome.favicons ל-true.

מצטער על הבורות, על איזה about:config אתה מדבר? מאיפה אני מגיע לזה?

אורח

הודעה שלא נקראהעל ידי אורח » 13 אפריל 2004, 00:05

תומר כתב:רק באקספלורר אפשר להזיז איתו את הסרגלים. במוזילה הכפתור מאפשר "לקפל" סרגלים (להבדיל מהעלמתם דרך תפריט View).

זאת הייתה הכוונה שלי, משום מה התבלבלתי. איך אני מעלים את הכפתורים האלה? הם סתם מפריעים לי.

תומר
הודעות: 9906
הצטרף: 14 יוני 2002, 01:50
מיקום: חיפה
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר » 13 אפריל 2004, 00:08

Dror כתב:
תומר כתב:כנס ל-about:config, ושם שנה את ההגדרה של המאפיין browser.chrome.favicons ל-true.
מצטער על הבורות, על איזה about:config אתה מדבר? מאיפה אני מגיע לזה?
דרך שורת הכתובת. כתוב שם about:config, ותגיע לדף שמאפשר לך לשלוט על מרבית ההגדרות של הדפדפן.
מוזילה ישראל בטוויטר: https://twitter.com/MozillaIsrael

תומר
הודעות: 9906
הצטרף: 14 יוני 2002, 01:50
מיקום: חיפה
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר » 13 אפריל 2004, 00:19

Anonymous כתב:
תומר כתב:רק באקספלורר אפשר להזיז איתו את הסרגלים. במוזילה הכפתור מאפשר "לקפל" סרגלים (להבדיל מהעלמתם דרך תפריט View).
זאת הייתה הכוונה שלי, משום מה התבלבלתי. איך אני מעלים את הכפתורים האלה? הם סתם מפריעים לי.
ערוך את הקובץ userchrome.css שנמצא בתיקיית הפרופיל שלך, והכנס שם את השורה הבאה:

קוד: בחר הכל

toolbargrippy { display: none !important; }


תיקיית הפרופיל שלך ממוקמת במיקום הבא, בהנחה שמערכת ההפעלה שלך היא חלונות NT/2000 ומעלה -

קוד: בחר הכל

\Documents And Settings\<username>\Applications Data\Mozilla\profiles\<userprofile\<random>.slt
שם, הקובץ צריך להיות קיים בתוך התיקייה chrome. אם הוא לא קיים - צור אותו.

בחלונות 95/98 המיקום הוא כדלקמן -

קוד: בחר הכל

\Windows\profiles\<username>\mozilla\profiles\<profile>\<random>.slt\
מוזילה ישראל בטוויטר: https://twitter.com/MozillaIsrael

Dror

הודעה שלא נקראהעל ידי Dror » 13 אפריל 2004, 09:09

זה עבד, תודה.

בקשר ל-favicon, זה עובד לי חלקית: בשורת כתובת אני רואה את התמונות, וגם בטאבים, אבל בבוקמארקס זה לא מתעדכן.

אלונה מיילר
משתמש חדש
הודעות: 1
הצטרף: 15 אוקטובר 2007, 00:18

הודעה שלא נקראהעל ידי אלונה מיילר » 15 אוקטובר 2007, 00:21

כבונת אתרים הצלחתי ליצור FAVICON שנראה גם בטאבים וגם בכתובת דומיין

למי שזה מעניין מה זה Favicon ואיך עושים את זה?

כאן ניתן לצפות במדריך בשפה העברית שכתבתי עבור בוני האתרים.

http://www.internetishi.co.il/?p=76


חזור אל “SeaMonkey”



מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד